Pečený zubáč na masle s bulgurom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2484

Pozrite sa, ako jednoducho pripraviť chutnú rybu! Pečený zubáč na masle s chrumkavou kožou dokonale chutí s bulgurom a zeleninou!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/peceny-zubac-na-masle-s-bulgurom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 strúčiky cesnaku
1 menšia cibuľa
olivový olej Primadonna
40 g mrkvy
30 g petržlenu
30 g zeleru
50 g stopkového zeleru (aj s lístkami)
200 g bulguru
350 ml hydinového vývaru
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
50 g masla Pilos
30 g syra grana padano Lovilio
lahôdková cibuľka
600 g zubáča
hladká múka Castello (na pomúčenie)
rastlinný olej Promienna
šťava z 1 citróna

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments