Čokoládová torta so zrkadlovou polevou – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
3147

Prekvapte najbližších a oslávte spolu Deň matiek. Vaše cukrárenské umenie sa bude odrážať nielen v sladkej zrkadlovej poleve.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cokoladova-torta-so-zrkadlovou-polevou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM

Korpus
• 70 g masla Pilos
• 140 g kryštálového cukru Castello
• 2 vajíčka
• 100 g hladkej múky Castello
• 30 g kakaa Castello
• ½ lyžičky kypriaceho prášku Castello
• ½ lyžičky sódy bikarbóny Castello
• ½ lyžičky soli Castello
• 60 ml kávy
• 60 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
Krém
• 600 smotany na šľahanie Pilos (33%)
• 500 horkej čokolády J. D. Gross (70 % kakaa)
Náplň
• 200 g malinový džem Maribel
• 200 g čerstvých malín
Poleva
• 150 g medu Maribel
• 150 g kryštálového cukru Castello
• 100 ml vody
• 110 g sladeného kondenzovaného mlieka Pilos
• 14 g plátkovej želatíny Belbake
• 160 g čokolády na varenie Belbake (52 % kakaa)
• červené potravinárske farbivo
• červený potravinársky lesk

—————

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments