Marinovaná krkovička s chlebovou omáčkou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2714

Pozrite sa, akým jednoduchým spôsobom možno marinovať bravčové mäso! Tento recept si určite obľúbite!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/marinovana-krkovicka-s-chlebovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
4 lyžičky horčice Pagusa
čerstvý rozmarín
450 ml mlieka Pilos
6 strúčikov cesnaku
olivový olej Primadonna
1 brokolica
200 g cherry paradajok
4 lyžice masla
1 menšia cibuľa
4 – 5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
3 bobkové listy Mikado
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
2 lyžice strúhanky Castello
50 g syra Grana Padano Lovilio
lístky čerstvej bazalky

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments