Čokoládova guľa s karamelovou omáčkou – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
8456

Posuňte dezert na zážitok! Veronika pripravila efektnú, no veľmi jednoduchú čokoládovú guľu. Prelejte ju horúcou karamelovo-čokoládovou omáčkou a odhalí vám svoje tajomstvo v podobe nadýchanej čokoládovej peny s príchuťou pomaranča.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cokoladova-gula-s-karamelovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Čokoládové gule
300 g čokolády na varenie
Čokoládová pena
240 g čokolády na varenie
40 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
šťava z 1 pomaranča
kôra z 1 pomaranča
3 bielky
štipka soli Castello
40 g kryštálového cukru Castello
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
Karamelový popcorn
125 g masla Pilos
180 g kryštálového cukru Castello
60 g medu Confeira
1 lyžička soli Castello
kôra z 1 pomaranča
1 balenie maslového popcornu McEnnedy
Omáčka
240 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
240 g kryštálového cukru Castello
60 g masla Pilos
60 g čokolády na varenie

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments