Hovädzie mäso na pive – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1978

Chuť hovädzieho mäsa sa ideálne dopĺňa s chuťou piva! Pozrite sa, ako pripraviť chutné ragú podľa Romana Paulusa!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/hovadzie-maso-na-pive a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g hovädzieho predného bez kosti
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladkú múka Castello (na pomúčenie)
rastlinný olej Promienna
250 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
500 ml tmavého piva Argus
150 g cibule
4 strúčiky cesnaku
4 bobkové listy Mikado
1 lyžička kryštálového cukru Castello
2 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
1 lyžica mletej štipľavej papriky Mikado
500 ml hovädzieho vývaru
čerstvá petržlenová vňať

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments