Ravioli plnené kačacím mäsom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1490

Vynikajúce ravioli s kačacím mäsom, dusenou červenou kapustou na červenom víne a karamelizovanými jablkami. Vyskúšajte recept šéfkuchára Romana Paulusa aj vy.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/ravioli-plnene-kacacim-masom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Kačacie mäso:
2 kačacie stehná
100 g zeleru
50 g mrkvy
50 g petržlenu
5 bobkových listov Mikado
5 guľôčok nového korenia Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Mikado
Červená kapusta:
50 g kryštálového cukru Castello
1 cibuľa
250 ml suchého červeného vína
100 ml jablkovej šťavy Vitafit (100%)
500 g červenej kapusty
štipka celej rasce Kania
1 jablko
morská soľ v mlynčeku Kania
25 ml červeného vínneho octu Acentino
1 lyžica zemiakového škrobu Castello
Kačacia náplň:
rastlinný olej Promienna
30 g zeleru
30 g mrkvy
30 g petržlenu
2 lahôdkové cibuľky
Ravioli:
125 g hladkej múky Castello
125 g hrubej múky Castello
3 vajcia
1 lyžica rastlinného oleja Promienna
Karamelizované jablká:
50 g kryštálového cukru Castello
2 jablká
50 g sušených hrozienok Belbake
200 ml suchého bieleho vína

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube