Pečený bravčový bôčik s kapustou a špeclami – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
3729

Inšpirujte sa receptom Marcela Ihnačáka, ako upiecť krásne chrumkavý bravčový bôčik vcelku! Ochuťte ho cesnakom a rozmarínom, podávajte so špeclami s kyslou kapustou.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/peceny-bravcovy-bocik-s-kapustou-a-speclami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčového bôčiku
8 – 9 strúčikov cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý rozmarín
2 lyžice bravčovej masti Pikok
1 cibuľa
1 lyžica trstinového cukru Belbake
500 g kyslej kapusty Lidl Stánok
500 g chladených špeclí Chef Select
2 – 3 lahôdkové cibuľky

zdroj: lidl, youtube