Musaka z mletého mäsa – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2432

Musaku tvoria vrstvy z ragú z mletého hovädzieho mäsa, bešamelová omáčka a baklažány. Pripravte túto tradičnú grécku špecialitu aj u vás doma.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/moussaka-z-mleteho-masa. a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g mletého hovädzieho mäsa
1 cibuľa
3 stopky stopkového zeleru
5 strúčikov cesnaku
olivový olej Italiamo
4 bobkové listy Mikado
100 g paradajkového pretlaku Mikado
asi 200 ml červeného vína s výraznejšou chuťou
asi 300 ml hovädzieho vývaru
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
200 ml plnotučného mlieka Pilos
70 g masla
70 g hladkej múky Castello
2 baklažány
mletá škorica Mikado
400 g zemiakov

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments