Dusený králik so slivkovou omáčkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1806

Roman Paulus pripravil králika v kombinácii so slivkovou omáčkou. s červeným vínom a kúskom perníka. Ak chcete urobiť dojem, tento recept je práve pre vás ten pravý.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/duseny-kralik-so-slivkovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1,2 kg králičích dielov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka (na posypanie)
rastlinný olej Promienna
50 g zeleru
50 g mrkvy
50 g petržlenu
250 ml červeného vína
1 cibuľa
50 g stopkového zeleru
100 g anglickej slaniny na plátky Pikok
1 lyžička paradajkového pretlaku Mikado
4 lyžice slivkového lekváru Sympathica
čerstvý rozmarín
čerstvý tymian
300 ml králičieho vývaru
1 kakaový perník Tastino
2 lyžice masla Pilos
čerstvá petržlenová vňať
12 menších zemiakov
1 červená cibuľa
1 strúčik cesnaku
400 g mrazených fazuľových strukov Chira
8 sušených sliviek Gardis
1 hrsť celých neošúpaných mandlí Belbake

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments