Máte radi steaky, ale neviete ako ich pripraviť? Roman Paulus vám ukáže ako na to. Grilovaný hovädzí steak podávajte so zeleninou v cestíčku a dozdobený čerstvým rozmarínom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/grilovany-steak-s-bylinkami-a-zeleninou-v-cesticku a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 steaky z hovädzej sviečkovice Deluxe
1/2 balenia celého čierneho korenia Mikado
100 ml liehoviny Goldbrand Alliance
olivový olej Primadonna
3 lyžice masla
50 g cibule
3 šampiňóny
100 g červenej papriky
200 ml silného hydinového alebo hovädzieho vývaru
50 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 g hladkej múky Castello
50 g zemiakového škrobu Castello
1/2 balenia kypriaceho prášku do pečiva (asi 13 g)
2 vajcia
200 ml vody
400 g zeleniny (napr. brokolica, cuketa, lahôdková cibuľka)
2 vetvičky čerstvého tymianu
500 ml rastlinného oleja Promienna
2 vetvičky čerstvého rozmarínu
1 strúčik cesnaku
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –