Dusený králik s olivami a sušenými paradajkami – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
970

Vyskúšajte jemné králičie mäsko v kombinácií s koreňovou zeleninou, olivami a sušenými paradajkami. Určite si pochutnáte.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/duseny-kralik-s-olivami-a-susenymi-paradajkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celý králik
1 l vody
1 a 1/2 cibule
3 bobkové listy Mikado
5 guľôčok nového korenia Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
100 g mrkvy
100 g zeleru
80 g petržlenu
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Italiamo
3 strúčiky cesnaku
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička rozmarínu
100 ml suchého bieleho vína
20 g čiernych olív bez kôstky Baresa
20 g sušených paradajok v oleji Baresa
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
asi 20 g masla

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments