Príprava hovädzieho mäsa si vyžaduje o trošku viac času, trpezlivosti a niekedy aj kuchárskej zručnosti. S tipmi a trikmi Romana Paulusa jeho prípravu hravo zvládnete.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/hovadzi-gulas a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g hovädzieho zadného
400 g cibule
100 g bravčovej masti Pikok
soľ s jódom Castello
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 g staršieho bieleho chleba
2 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
1 l silného hovädzieho vývaru
3 lyžice mletej sladkej papriky Kania
celá rasca Kania (podľa chuti)
5 strúčikov cesnaku
rastlinný olej Promienna
1 červená paprika
1 menšia červená cibuľa
1 – 2 lahôdkové cibuľky
sušený majorán Mikado
–