Kurací steak s citrusovou omáčkou, špargľou a feniklom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2371

Vyskúšajte recept na kurča zahalené v osviežujúce chuti. Ku kuracím prsiam pripravte pomarančovo-citrónovú omáčku s trstinovým cukrom a servírujte ich s restovaným feniklom a špargľou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kuraci-steak-s-citrusovou-omackou-sparglou-a-feniklom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg kuracích pŕs
500 g zelenej špargle
2 fenikle
morská soľ v mlynčeku Kania
bio olivový olej Primadonna
2 lyžice masla Pilos
6 strúčikov cesnaku
1 – 2 štipľavé papričky
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý tymian
1 citrón
1 lyžica trstinového cukru Belbake
šťava z 2 pomarančov
50 g syra grana padano Lovilio
1 lyžička nastrúhaného zázvoru

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments