Obyčajné bábovky vás nudia? Veronika vás presvedčí, že nie je bábovka ako bábovka. Tú s ricottou určite nikto neodmietne. Vyskúšajte!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/babovka-s-ricottou-a-citronovou-polevou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Bábovka:
•160 g zmäknutého masla Pilos
•200 g kryštálového cukru Castello
•4 vajíčka
•štipka soli Castello
•šťava a kôra z 2 citrónov
•500 g ricotty Lovilio
•200 g detskej krupice Castello
Poleva:
•60 g zmäknutého masla Pilos
•160 g práškového cukru Castello
•1 lyžica citrónovej šťavy (15 ml)
•100 g nátierky z čerstvého syra Goldessa classic
•3 lyžice gréckeho jogurtu Eridanous
Na ozdobenie:
•80 g nesolených pistácií Alesto
—————
–