Králičie ragú s feniklom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
576

Pripravte si skvelé ragú z králičieho mäsa s feniklom a paradajkami podľa receptu Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kralicie-ragu-s-feniklom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1,2 kg králičích dielov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka
bio olivový olej Primadonna
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
2 fenikle
1 bobkový list Mikado
čerstvý tymian
300 ml suchého bieleho vína
300 ml králičieho vývaru
2 lyžice masla Pilos
100 g cherry paradajok
400 g zemiakov uvarených v šupke

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments