Pečené kuracie prsia so zelerovo-zemiakovým pyré – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2304

Nemáte čas na náročné varenie? Máme pre vás inšpiráciu na rýchly obed. Upečte kuracie prsia s čerstvým rozmarínom a cestonokom, pripravte k nim pyré so zelerom a podávajte s restovaným zelerom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecene-kuracie-prsia-so-zelerovo-zemiakovym-pyre a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g kuracích pŕs
3 lyžice masla Pilos
2 cibule
300 g zeleru
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
200 ml kuracieho vývaru
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
200 g uvarených prepasírovaných zemiakov
čerstvý rozmarín
bio olivový olej Primadonna
8 strúčikov cesnaku
200 g stopkového zeleru

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube