Torta red velvet – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
5951

Vyskúšajte recept na klasickú americkú tortu Red Velvet! Recept na zamatovo jemný kakaový korpus s intenzívne červenou farbou a krém z čerstvého syra vám prezradí Veronika Bušová
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/torta-red-velvet a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
180 g zmäknutého masla Pilos
210 g kryštálového cukru Castello
4 vajíčka
375 g hladkej múky Castello
30 g kakaa Castello
1 a 1/2 lyžičky soli Castello
1 lyžička červeného potravinárskeho farbiva
360 ml cmaru Pilos
2 lyžičky vínneho octu Acentino
2 lyžičky sódy bikarbóny

Krém
400 g zmäknutého masla Pilos
200 g práškového cukru Castello
1 vanilkový struk
600 g nátierky z čerstvého syra Goldessa classic

Na ozdobenie
125 g ríbezlí

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments