Ako sme sľúbili, prinášame vám jednoduchý 1-panvicový recept na bravčovú panenku s fazuľovými lúskami a ružičkovým kelom, ktorý nájdete v Marekovom 4-týždňovom redukčnom pláne. Verte nám, celé to chutí omnoho lepšie ako vyzerá, pričom zdravotné benefity sú ten hlavný dôvod, prečo sme prichystali práve takýto mix. Ružičkový kel je dostupný aj v zime, keďže je odolný voči mrazom, takže nemusí byť prevážaný cez celú Európu, aby sa dostal na váš tanier. Fazuľové struky sú skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a sacharidov s nízkym glykemickým indexom a bravčová panenka je zase, vzhľadom na svoj nízky obsah tuku a vysoký podiel proteínov, jedným z najkvalitnejších druhov mäsa.
Celý recept nájdete na www.ceztrenera.sk/recepty/…/295-bravcova-panenka-na-zelenine.
Dobrú chuť!
zdroj: YouTube, ceztrenera