Morčacie stehno zapečené s pórom a zemiakovou kašou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1319

Pripravte morčacie stehno podľa receptu šéfkuchára Romana Paulusa – v smotanovej omáčke s pórom a zapečené pod zemiakovým pyré.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/morcacie-stehno-zapecene-s-porom-a-zemiakovou-kasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 morčacie stehno
5 bobkových listov Mikado
5 guľôčok čierneho korenia Mikado
5 guľôčok nového korenia Mikado
100 g mrkvy
100 g zeleru
100 g petržlenu
80 g masla Pilos
1 cibule
80 g hladkej múky Castello
250 ml hydinového vývaru
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 pór
200 g uvarenej mrkvy
čerstvá petržlenová vňať
500 g zemiakov
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
3 vajcia

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments