Cestoviny fusilli s morčacím mäsom a tekvicou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2693

Tekvica Hokkaido, šťavnaté morčacie mäso, krémová omáčka a cestoviny. Pripravte si toto skvelé jedlo inšpirované talianskou kuchyňou aj vy.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cestoviny-fusilli-s-morcacim-masom-a-tekvicou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
250 g morčacích pŕs vcelku
250 g cestovín fusilli Combino
morská soľ v mlynčeku Kania
½ tekvice Hokkaido
1 menšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 – 2 hrste BIO kešu orieškov Alesto
čerstvý tymian
50 ml suchého bieleho vína Chardonnay
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
čerstvá petržlenová vňať
šťava z ½ citróna
syr grana padano Lovilio na posypanie

Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/ 
Sledujte ponuku – http://lidl.sk 
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko 
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/ 
 https://www.linkedin.com/company/lidl

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments