Kapor s cesnakom a červeným vínom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1409

Jednoduchý recept ako pripraviť chutného vianočného kapra. Ako prílohu odporúčame placky z varených zemiakov.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kapor-s-cesnakom-a-cervenym-vinom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g čerstvého kapra (podkovičiek)
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
6 strúčikov cesnaku
2 červené cibule
čerstvý tymian
500 ml suchého červeného vína
2 lyžice masla
3 lahôdkové cibuľky
1 kg zemiakov
250 g polohrubej múky Castello

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments