Veronika Bušová pripravila ideálny dezert na sviatky! Snúbi sa v ňom chuť gaštanového pyré s karamelovým a čokoládovým krémom a kakaovo-kávovým korpusom. Tento dezert nielenže skvele chutí, ešte k tomu aj báječne vyzerá.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/gastanovy-zakusok-mont-blanc a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Tartaletky
105 g kryštálového cukru Castello
35 g trstinového cukru Castello
135 g masla Pilos
½ lyžičky soli Castello
½ lyžičky instantnej kávy
2 žĺtky
255 g hladkej múky Castello
50 g holandského kakaa Castello
Crème pâtissière
450 ml mlieka Pilos
100 g kryštálového cukru Castello
2 vajíčka
2 žĺtky
25 g hladkej múky Castello
25 g vanilkového pudingového prášku
100 g masla Pilos
Čokoládový krém
200 g horkej čokolády J. D. Gross (70 % kakaa)
Karamelový krém
90 g kryštálového cukru Castello
260 g smotany na šľahanie Pilos (33%)
štipka soli Castello
150 g mascarpone Lovilio
Gaštanový krém
500 g gaštanového pyré Toppo
30 ml tuzemáku Alliance
–