Cícer s bravčovým karé a parmezánom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1980

Jemné bravčové karé s cícerovým ragú, hoblinkami parmezánu a bylinkovo-cesnakovým dresingom – to je overený recept Marcela Ihnačáka na rýchly obed!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cicer-s-bravcovym-kare-a-parmezanom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 väčšia cibuľa
6 strúčikov cesnaku
olivový olej Primadonna
1 cuketa
čerstvý tymian
250 g cíceru z konzervy Freshona
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
8 plátkov bravčového karé bez kosti
hoblinky parmezánu Lovilio

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments