Dusené bravčové kocky na červenom víne – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1970

Vyskúšajte chutné a šťavnaté bravčové mäso s červeným vínom a ako prílohu restovaný kel.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/dusene-bravcove-kocky-na-cervenom-vinea nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g bravčových kociek na guláš
olivový olej Primadonna
1 cibuľa
100 g slaniny vcelku Pikok
4 strúčiky cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
200 ml suchého červeného vina
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
500 ml zeleninového vývaru
sušený majorán Mikado
3 lyžice masla
1 kel
2 fenikle
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments