Bravčové ragú na smotane – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2718

Recept na bravčové ragú v krémovej smotanovej omáčke. Servírujte s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-ragu-na-smotane a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčových kociek na guláš
200 g mrkvy
180 g zeleru
2 cibule
80 g póru
10 guľôčok celého čierneho korenia Kania
10 guľôčok nového korenia Mikado
10 bobkových listov Mikado
rastlinný olej Promienna
40 g masla
60 g hladkej múky
500 ml bravčového vývaru
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
2 sterilizované uhorky Freshona
nastrúhaná kôra z ½ pomaranča
nastrúhaná kôra z ½ citróna
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá petržlenová vňať
50 ml nálevu zo sterilizovaných uhoriek Freshona

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube