Teľacie rezne s gnocchmi a feniklom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1099

Teľacie mäso sa na našich stoloch neobjavuje veľmi často. Čo tak to zmeniť? Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Romana Paulusa na jemné teľacie rezne s domácimi gnocchmi.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/telacie-rezne-s-gnocchmi-a-feniklom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 teľacie rezne
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá bazalka
asi 16 plátkov španielskej šunky Jamon Serano Dulano Selection
olivový olej Primadonna
hladká múka Castello (na pomúčenie mäsa)
150 ml sladkého bieleho vína
1 lyžica masla Pilos
300 g zemiakov
1 vajce
1 žĺtok
asi 100 g hrubej múky Castello
1 červená cibuľa
1 fenikel
100 ml vývaru
8 cherry paradajok
čerstvá petržlenová vňať

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments