Žiadny správny fanúšik cestovín by si nemal dať ujsť recept na tieto delikátne tagliatelle, v ktorých sa spája výrazná chuť kačaciny s hruškou, červeným vínom, pomarančom a so zelerom. Tak hurá do kuchyne!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/tagliatelle-s-hruskou-a-kacacim-masom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Pečená kačica:
• 1 celá kačica
• soľ s jódom Castello
• celá rasca Mikado
• 1 cibuľa
Cestoviny s kačacím mäsom:
• 400 g upečeného kačacieho mäsa bez kostí
• 1 cibuľa
• 100 g stopkového zeleru
• 3 lyžice krájaných lúpaných paradajok Freshona
• 100 ml suchého červeného vína
• šťava a kôra z 1 pomaranča
• morská soľ v mlynčeku Kania
• čierne korenie v mlynčeku Kania
• 2 hrušky
• 100 ml kačacieho vývaru
• 400 g cestovín tagliatelle Chef Select
• čerstvá petržlenová vňať
• hoblinky parmezánu Lovilio
—————
–