Špecle s mletým mäsom a krémovou omáčkou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
4646

Pečené guľôčky z mletého mäsa so smotanovou omáčkou a vlašskými orechmi – inšpirujte sa naším receptom a pripravte sýty obed pre vašich blízkych.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/specle-s-mletym-masom-a-kremovou-omackou-s-vlasskymi-orechmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
150 g mletého mäsa mix
40 g syra Grana Padano Lovilio vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá petržlenová vňať
čerstvý rozmarín
2 lyžice masla
olivový olej Primadonna
1 menšia cibuľa
3 strúčiky cesnaku
50 ml suchého bieleho vína
1 hrsť vlašských orechov Alesto Fine
250 g chladených špeclí Combino
125 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
šťava z 1/2 citróna
1 hrsť rukoly

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments