Pečené rebierka v medovej marináde – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2992

Už nemusíte chodiť na pečené rebierka len do obľúbenej krčmy. Môžete si ich jednoducho pripraviť doma v rúre či na grile a s najbližšími vychutnať pri pivku rovno za svojím stolom.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecene-rebierka-v-medovej-marinade a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM

• 1 kg bravčových rebierok
• morská soľ v mlynčeku Kania
• nové korenie Mikado
• celé čierne korenie Mikado
• 3 – 4 bobkové listy Mikado
• 7 strúčikov cesnaku
• 1 cibuľa
• 2 mrkvy
• 2 petržleny
• ½ zeleru
• kúsok zázvoru
• 2 štipľavé papričky
• 100 g medu Maribel
• olivový olej Primadonna
• 1 ‒ 2 citróny
• čerstvý tymian
• čierne korenie v mlynčeku Kania
• 200 ml suchého bieleho vína
• 500 g zelenej špargle
• 1 zelené jablko
• 3 svetlozelené papriky
• 1 hrsť rukoly

—————

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments