Paella s chorizom a pečenou pražmou- Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2361

Ulovte si k vašim obľúbeným receptom ďalší! Objavte nepoznané chute Španielska a uvidíte, že sa nebudete vedieť dojesť. Navyše, pražma sa ideálne hodí aj na obľúbené grilovanie.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/paella-s-chorizom-a-pecenou-prazmou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM

• 1 pražma (cca 500 g)
• morská soľ v mlynčeku Kania
• čierne korenie v mlynčeku Kania
• olivový olej Primadonna
• 1 citrón
• čerstvý tymian
• 200 g choriza Sol & Mar
• 1 cibuľa
• 4 strúčiky cesnaku
• 2 bobkové listy Mikado
• 3 papriky (červená a žltá)
• 200 g guľatozrnnej ryže
• 100 ml suchého bieleho vína
• zeleninový vývar (podľa potreby)
• 1 hrsť zelených a čiernych olív bez kôstok Baresa
• 50 g masla Pilos
• 2 lahôdkové cibuľky
• čerstvá petržlenová vňať

—————

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments