Morčacie prsia v šampiňónovej omáčke – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
3630

Pripravte si restované morčacie prsia v krémovej hubovej omáčke podávané s blanšírovanou brokolicou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/morcacie-prsia-v-sampinonovej-omacke a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g morčacích pŕs
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
rastlinný olej Promienna
200 g šampiňónov
50 ml vínneho destilátu Majestät
asi 200 ml morčacieho alebo hydinového vývaru
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
1 brokolica

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments