Králičie ragú s kuskusom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2638

Králičie mäso je chuťovo veľmi jemné a môžete ho hravo kombinovať s aromatickými koreninami, ako to urobil aj náš šéfkuchár Marcel Ihnačák.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kralicie-ragu-s-kuskusom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g králičích dielov
1 červená cibuľa
1 štipľavá paprička
olivový olej Primadonna
4 strúčiky cesnaku
5 cm kúsok zázvoru
1 celá škorica Mikado
celá rasca Kania (podľa chuti)
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka Castello (na obalenie)
1 lyžica medu Confeira
2 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
150 ml suchého červeného vína
1 l zeleninového vývaru
1 citrón
2 lyžice masla Pilos
100 g kuskusu
1 hrsť nasekanej čerstvej petržlenovej vňate

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments