Konfitovaný bravčový bôčik s kelom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2338

Ak hľadáte nový spôsob prípravy bravčového mäsa, vyskúšajte konfitovanie. Mäsko bude po ňom jemné a šťavnaté.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/konfitovany-bravcovy-bocik-s-kelom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčového bôčika
2 l vody
soľ Castello
4 strúčiky cesnaku
4 vetvičky rozmarínu
asi 1 l rozpustenej masti
200 g kelu
50 g slaniny na kocky Dulano
100 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
1/2 cibule
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
1 lyžička francúzskeho masla (maslo zmiešané s hladkou múkou v pomere 1:1)
čierne korenie v mlynčeku Kania

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments