Inšpirujte sa receptom Romana Paulusa a pripravte chutné ragú z hovädziny so španielskou klobásou chorizo a zelenými aj čiernymi olivami.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/hovadzie-ragu-s-pecenymi-zemiakmi–chorizom-a-olivami nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g hovädzieho predného alebo zadného bez kosti
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
rastlinný olej Promienna
2 cibule
4 strúčiky cesnaku
100 g choriza alebo klobásy
2 lyžice sladkej mletej papriky Mikado
400 g krájaných lúpaných paradajok Freshona
500 ml hovädzieho vývaru
zemiaky
extra panenský olivový olej Primadonna
1 baklažán
100 g cherry paradajok
50 g čiernych olív bez kôstok Baresa
50 g zelených olív bez kôstok Baresa
čerstvá petržlenová vňať
–