Dusený králik s omáčkou z dijonskej horčice – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2126

Obľubujete jemné králičie mäso? Pripravte si duseného krulika s omáčkou z dijonskej horčice, ktorá má výnimočnú chuť. Podávajte ho s opečenou cuketou a chrumkavou bagetkou!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/duseny-kralik-s-omackou-z-dijonskej-horcice a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g králičích dielov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
3 lyžice dijonskej horčice Duc De Coeur
hladká múka (na pomúčenie)
olivový olej Italiamo
1 cibuľa
3 bobkové listy Mikado
3 vetvičky čerstvého rozmarínu
200 ml suchého bieleho vína
250 ml králičieho vývaru
2 lyžice kyslej smotany Pilos
čerstvá petržlenová vňať
1 cuketa
1 francúzska bageta
1 strúčik cesnaku

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments