Dusené bravčové s feniklom, olivami a sušenými paradajkami – Marcel Ihnačák – kuchynalidla.sk

0
2276

Hľadáte tip na chutný obed? Vyskúšajte dusené bravčové s bulgurom podľa receptu Marcela Ihnačáka.
Tento videorecept a mnoho ďalších nájdete na stránke kuchynalidla.sk.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/dusene-bravcove-s-feniklom–olivami-a-susenymi-paradajkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčových kociek na guláš
2 cibule
6 strúčikov cesnaku
bio olivový olej Primadonna
2 – 3 bobkové listy Mikado
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 fenikel
1 hrsť sušených paradajok v oleji Baresa
1 hrsť zelených olív bez kôstok Baresa
100 ml suchého bieleho vína
1 l zeleninového vývaru
2 lyžice masla Pilos
2 lyžice hladkej múky Castello
350 g bulguru
čerstvý tymian a bazalka

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments