Steak možno pripraviť a podávať na mnoho spôsobov. Marcel tentoraz vybral tranšírovanie. Znie to komplikovanie? Nedajte sa odradiť, nie je to nič zložité.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cviklovy-salat-s-transirovanym-rump-steakom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 rump steaky
250 g bulguru
morská soľ v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
1 červená cibuľa
4 strúčiky cesnaku
500 g uvarenej cvikly
čerstvý tymian
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 štipľavá paprička
1 zväzok lahôdkovej cibuľky
červený vínny ocot Acentino
1 hrsť čerstvého poľníčka
1 – 2 lyžice masla Pilos
–