Zubáč so zemiakovo-pórovým ragú – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1586

Vyskúšajte chutného zubáča, ktorý vás očarí šťavnatým mäskom a chrumkavou kožou. K takejto chutnej rybke sa ideálne hodia zemiaky s pórom a smotanou.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/zubac-so-zemiakovo-porovym-ragu a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
300 g zemiakov
150 g póru (iba biela časť)
3 lyžice masla Pilos
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá petržlenová vňať
100 g kyslej smotany Pilos (18%)
600 g zubáča
rastlinný olej Promienna
hladká múka Castello (na pomúčenie)
2 strúčiky cesnaku

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments