Zapečené mäsové ragú s kozím syrom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
599

Ragú z mletého mäsa zapečené v lístkovom ceste s kozím syrom. Dobrota, ktorej vaši hostia neodolajú.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/zapecene-masove-ragu-s-kozim-syrom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g mletého mäsa mix
1 cibuľa
4 – 5 strúčikov cesnaku
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
100 ml suchého bieleho vína
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
čerstvý tymian
1 chladené lístkové cesto Belbake
hladká múka Castello (na pomúčenie)
1 vajce
150 g kozieho syra Chêne d’argent
100 g bieleho jogurtu Pilos
1/2 fenikla s vňaťou
1/2 citróna
100 g cherry paradajok
1 hrsť šalátu insalatina
1 hrsť rukoly

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments