Zapečené kačacie ragú so zemiakovou kašou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1891

Roman Paulus vám dokáže, že kačku možno podávať na mnoho spôsobov. Vyskúšajte recept na ragú s dusenou bielou fazuľou zapečené so zemiakovým pyré.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/zapecene-kacacie-ragu-so-zemiakovou-kasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kačica
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
celá rasca Kania
100 g mrkvy
100 g petržlenu
100 g stopkového zeleru
1 červená cibuľa
2 hrušky
1 lyžica paradajkového pretlaku Mikado
200 ml suchého červeného vína
300 ml kačacieho vývaru
200 g bielej fazule Cornfarm (uvarenej podľa návodu na obale)
2 lyžice čerstvej petržlenovej vňate
500 g zemiakov
100 ml smotany na šľahania Pilos (33%)
3 žĺtky
1 pomaranč
2 citróny

Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/ 
Sledujte ponuku – http://lidl.sk 
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko 
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/ 
 https://www.linkedin.com/company/lidl

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments