Veľkonočné kuriatka z odpaľovaného cesta – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
8102

Ak hľadáte inšpiráciu na veľkonočné dezerty, inšpirujte sa receptom Veroniky Bušovej na jedlé veľkonočné kuriatka z odpaľovaného cesta plnené citrónovým krémom. Na sviatočnom stole budú neprehliadnuteľné!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/velkonocne-kuriatka-z-odpalovaneho-cesta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Krém
500 ml mlieka Pilos
kôra a šťava z 2 citrónov
150 g kryštálového cukru Castello
30 g zemiakového škrobu Castello
30 g hladkej múky Castello
2 žĺtky
1 vajíčko
500 ml smotany na šľahanie (33%)
Craqueline
100 g zmäknutého masla Pilos
100 g trstinového cukru Castello
100 g hladkej múky Castello
štipka soli Castello
Cesto
240 ml vody
125 g masla Pilos
1 lyžička kryštálového cukru Castello
1 lyžička soli Castello
180 g polohrubej múky Castello
6 vajíčok
Na ozdobenie
100 g bielej čokolády Fin Carré
zobáčiky a krídelká z fondánu

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments