Údená krkovička servírovaná s výbornou dusenou šošovicou a mladým špenátom – jedlo ako stvorené na Silvestra.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/udena-krkovicka-so-spenatom-a-sosovicou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g údenej bravčovej krkovičky
1 mrkva
1/2 zeleru
1 cibuľa
olivový olej Primadonna
3 – 4 bobkové listy Mikado
7 strúčikov cesnaku
guľôčky celého čierneho korenia Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
200 g sušenej šošovice Cornfarm
1,5 l zeleninového vývaru
1 lyžica bieleho vínneho octu Acentino
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
2 lyžice masla
300 g čerstvého špenátu
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –