Tekvica hokkaido s bravčovým karé a pošírovaným vajíčkom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2364

Pozrite sa, aký krásny jesenný recept pre vás pripravil náš šéfkuchár Marcel Ihnačák.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/tekvica-hokkaido-s-bravcovym-kare-a-posirovanym-vajickom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčového karé bez kosti, v celku
1 tekvica Hokkaido
1 cibuľa
3 – 4 strúčiky cesnaku
2 stopky stopkového zeleru
olivový olej Primadonna
1 štipľavá paprička
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý tymian
trstinový cukor Belbake
biely vínny ocot Acentino
400 g lúpaných krájaných paradajok Freshona
čerstvá šalvia
100 g prosciutta Dulano Selection
1 lyžica masla Pilos
6 vajec
čerstvá rukola (na dozdobenie)

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments