Studená zeleninová polievka s bruschettou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
727

Ochladťe sa počas horúcich letných dní výbornou studenou polievkou inšpirovanou španielskou kuchyňou. Podávajte k nej kúsky opečeného chlebíka s olivovou tapenádou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/studena-zeleninova-polievka-s-bruschettou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
8 plátkov šunky Jamón Serrano Sol&Mar
5 paradajok
1/2 šalátovej uhorky
2 červené papriky
30 g cibule
2 strúčiky cesnaku
štipľavá paprička podľa chuti
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Italiamo
200 g krájaných lúpaných paradajok z konzervy Nostia
8 lístkov čerstvej bazalky
šťava z 1/2 citróna
130 g čiernych olív bez kôstky Baresa
8 krajcov drevorubačovho chleba
niekoľko lístkov rukoly
syr Grana Padano Lovilio na posypanie
4 lyžice kyslej smotany Pilos

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments