Steaky s omáčkou z červeného vína a restovaným pórom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1985

Šťavnaté steaky zo sviečkovice podávané s omáčkou z červeného vína. Večera vhodná aj pre najnáročnejšieho gurmána!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/steaky-s-omackou-z-cerveneho-vina-a-restovanym-porom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
900 g brazílskej hovädzej sviečkovice Deluxe
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Italiamo
100 ml suchého červeného vína
1 lyžička kryštálového cukru Castello
2 póry
4 lyžice masla
2 strúčiky cesnaku

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube