Losos s paradajkovým tatarákom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1961

Vyskúšajte chutný recept Romana Paulusa a pripravte vašej rodine skvelý obed – opekaného lososa s paradajkovým tatarákom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/losos-s-paradajkovym-tatarakom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g lososa
300 g čerstvých paradajok
100 g sušených paradajok v oleji Baresa
30 g cibule
1 strúčik cesnaku
čerstvá bazalka
2 lyžice balsamica Acentino
olivový olej Biotrend
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
200 g rukoly
štipka kryštálového cukru Castello
1 bageta s cesnakovým maslom DeVitoy

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube