Boršč s kyslou smotanou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
7159

Pripravte si na obed túto tradičnú polievku z cvikle, kyslej kapusty a hovädzieho mäsa.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/borsc-s-kyslou-kapustou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
100 g kyslej smotany Pilos
150 g hovädzieho mäsa (napr. hovädzie zadné)
morská soľ v mlynčeku Kania
50 g mrkvy
50 g petržlenu
50 g zeleru
3 bobkové listy Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Mikado
5 guľôčok nového korenia Mikado
1 cibuľa
2 lyžice rastlinného oleja Promienna
50 g bravčovej slaniny vcelku Dulano
2 strúčiky cesnaku
asi 1 l hovädzieho vývaru
50 g kyslej kapusty Chira
150 g sterilizovanej červenej repy Freshton
asi 100 ml nálevu z červenej repy
2 lyžice sterilizovaného chrenu Mikado
2 lahôdkové cibuľky

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments