Špíz s morčacím mäsom, ananásom a balkánskym syrom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2558

Pripravte špízy s nádychom exotiky podľa receptu Marcela Ihnačáka. Podávajte ich s kapustou Pak-choi a chrumkavou bagetkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/spiz-s-morcacim-masom–ananasom-a-balkanskym-syrom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g morčacích pŕs vcelku
1 pomaranč
2 lyžice majonézy Mikado
150 g delaktózovanej kyslej smotany Pilos (20%)
1 lyžička karí korenia Mikado
1 lyžička trstinového cukru Belbake
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá mäta
1 – 2 štipľavé papričky
200 g balkánskeho syra Pilos
1/3 zrelého ananásu
olivový olej Primadonna
2 kapusty Pak-choi
1 – 2 strúčiky cesnaku
1 francúzska bageta

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments