Roláda z morčacích pŕs – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1998

Morčacie mäso je vždy dobrá voľba. A v kombinácii so špenátom chutí výborne. Presvedčte sa sami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/rolada-z-morcacich-prs a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g morčacích pŕs vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
rastlinný olej Promienna
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
200 g šampiňónov
200 g čerstvého špenátu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments