Rizoto s pečeným pstruhom a sušenými paradajkami – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
656

Vyskúšajte krémové rizoto so sušenými paradajkami a syrom grana padano, podávané s filetami zo pstruha.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/rizoto-s-pecenym-pstruhom-a-susenymi-paradajkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
50 g sušených paradajok v oleji Italiamo
2 lyžice mascarpone Italiamo
50 g cibule
olivový olej Italiamo
200 g ryže Arborio Italiamo
100 ml suchého bieleho vína
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
500 ml vývaru (hydinový alebo rybací)
30 g syra Grana Padano Lovilio
2 čerstvé pstruhy
1 hrsť čerstvého tymianu
2 strúčiky cesnaku
200 g listového špenátu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments